Kerstbonnen innemen

De ondernemingsvereniging Halfweg, Zwanenburg, Boesingheliede & omstreken zet zich in voor alle bedrijven en winkels die gevestigd zijn in ons werkgebied. Tijdens de lockdown hebben wij vele evenementen af moeten zeggen die normaal bijdragen aan de verbinding met elkaar. Hierbij kan je denken aan de Award Night, de Nieuwjaarsreceptie en het diner bij de feestweek.

Kerstbonnen innemen

Hieronder staan een formulier waarmee je je kan aanmelden als deelnemende winkel waar de kerstbonnen kunnen worden ingeleverd. De deelnemende winkeliers zullen ook een poster ontvangen om aan de winkelpui op te hangen. Hiermee is de zichtbaarheid dus gewaarborgd.

Hierna zullen wij in juni starten met de actieve benadering van de ondernemers in Zwanenburg en Halfweg zodat de bonnen op tijd kunnen worden gekocht bij de ondernemingsvereniging. Normaliter worden de kerstpakketten al ruim voor december besteld, vandaar dat wij jou ook al vóór de zomer zullen gaan contacten.

 

 

Ja, ik wil graag Kerstbonnen innemen

Wil jij dat de kerstbonnen ingeleverd kunnen worden in jouw winkel? Meld je dan aan middels onderstaand formulier. We nemen dan snel contact met je op om het door te nemen.

* Velden met een * zijn verplicht