Haarlemmermeers ZP’er van het Jaar

Datum: 2019-03-10

Haarlemmermeers ZP’er van het Jaar

Als aanvulling op de Ondernemersprijs Haarlemmermeer, voor ondernemers met minimaal vijf werknemers, komt er nu ook een prijs voor de ondernemers zonder personeel of maximaal vier medewerkers. De prijs waaraan de titel “Haarlemmermeers ZP’er van het Jaar” is gekoppeld, zal in september 2019 door onze burgemeester worden uitgereikt.

Ben je zzp’er en denk je niet aan alle aan de bovenstaande titel gestelde criteria te kunnen voldoen, dan is er ook nog de ZP-NET-Haarlemmermeer Bizz Award 2019 voor zzp’ers, waarvoor jij je kandidaat kunt stellen. Alle z(z)p’ers die meer dan een jaar geleden hun bedrijf bij de KvK inschreven met een vestigingsadres in de Haarlemmermeer, kunnen zich vanaf heden aanmelden.

Een gerenommeerde jury zal alle aanmeldingen beoordelen en een voorselectie maken. De kandidaten die door die selectie komen, zullen zich in Mei presenteren voor de jury. De jury zal hieruit een aantal kandidaten kiezen die genomineerd worden voor de eindstrijd. Deze worden begin Juni bekend gemaakt. Op 21 september zullen de winnaars bekend gemaakt worden tijdens een ondernemersnetwerkborrel.

De verkiezingen voor de ondernemersprijzen worden georganiseerd door ZP-NET Haarlemmermeer met steun van de Gemeente en een aantal sponsoren uit het Haarlemmermeerse bedrijfsleven.

Deelname aan, maar vooral het winnen van de prijzen geeft jou als ondernemer heel veel extra exposure. Kosten? Slechts € 35. De aan de ondernemersprijzen gekoppeld prijzenpakketten, zijn ook nog eens erg interessant. Dus waarom zou je niet mee doen?

Kandidaten kunnen zich aanmelden via de website: www.hlm-zpprijs.nl tot 3 mei 2019.