Inloopbijeenkomst IKC

Datum: 2017-12-15

Inloopbijeenkomst IKC

Op 18 december 2017 organiseert de gemeente Haarlemmerliede een inloopbijeenkomst in het gemeentehuis in Halfweg. U bent welkom tussen 18.00 en 20.00 uur.

De gemeente is voornemens een Integraal Kind Centrum (IKC) te realiseren op de locatie van het Margrietplantsoen in Halfweg. In het IKC zullen de drie bestaande basisscholen samengaan en er komt een kinderdagverblijf. Voor deze ontwikkeling is een programma van eisen opgesteld en dit is nu verwerkt in een ontwerpbestemmingsplan. Er is dus nog geen concreet bouwplan voor het gebouw.  

Het ontwerpbestemmingsplan Integraal Kind Centrum ligt sinds 23 november 2017 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage. Gedurende deze periode is het mogelijk een zienswijze in te dienen bij de gemeenteraad.

Graag informeren wij u tijdens een inloopbijeenkomst over het ontwerpbestemmingsplan Integraal Kind Centrum te Halfweg. 

U bent op 18 december 2017 tussen 18.00 en 20.00 uur van harte welkom in het gemeentehuis in Halfweg. Tijdens deze bijeenkomst zijn medewerkers van de gemeente aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Bent u verhinderd en wilt u toch de plannen inzien? Dan kan. U kunt een afspraak maken om het plan in te zien. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl (ID NL.IMRO.0393.BPGhwgikchalfweg00-ON01) bekijken of op onze website www.haarlemmerliede.nl.