Met Zaai komt oogst

Datum: 2015-12-22

Met Zaai komt oogst

Het Zaaiproject is in volle gang en de ondernemers hebben er zin in! 
Zaai is een traject waarbij startende ondernemers door middel van 4 persoonlijke coachsessies en 3 masterclasses begeleid worden in hun ondernemerschap. 

De coachsessies zijn gestart en alle ondernemers hebben inmiddels het eerste coachgesprek met de Zaaicoach Heidy Peperkamp gevoerd. In dit gesprek zijn intenties omgezet in concrete doelen. 

Dat de ondernemers gemotiveerd zijn, viel ook wethouder Ap Reinders op. Hij bezocht de eerste masterclass 'netwerken en social media'. De wethouder sprak het vertrouwen uit naar de ondernemers en wenst hen met Zaai een boost toe in hun ondernemerschap. 
 
Om die boost te geven aan de business zijn vooral een positief versterkende mindset, doorzettingsvermogen en relaties nodig. Alle ingrediënten kwamen tijdens de inspirerend geleide masterclass door Sentini Grunberg aan de orde. De aanwezige ondernemers zijn uitgedaagd, geprikkeld en hebben de nodige tools meegekregen om nog effectiever te netwerken en zichzelf zichtbaar te maken. Tot welke resultaten dit leidt, wordt tijdens de coachsessies getoetst.

De tweede masterclass, op 25 januari, heeft als thema “Verhoog je commerciële slagkracht”. Deze masterclass wordt verzorgd door Heidy Peperkamp. Tijdens de 3e afsluitende masterclass op 22 februari staat het thema  “Online marketing” centraal. Tijden: 18.45 – 21.00 uur. De masterclasses worden gegeven bij  de Rabobank aan de Polarisavenue in Hoofddorp.

"Nieuwsgierig naar de masterclasses? Startende ondernemers uit Haarlemmermeer zijn welkom bij de Zaai Masterclasses. Ook voor ondernemers die niet aan het Zaai traject deelnemen is plaats! Meld u dus snel aan via de onderstaande links.

Opgeven via email is ook mogelijk: cecile.rambelje@haarlemmermeer.nl