Uitnodiging: OndernemersMKBijeenkomst

Datum: 2015-08-10

Uitnodiging: OndernemersMKBijeenkomst

MKB Haarlemmermeer-Schiphol nodigt u uit voor een gezamenlijke 'OndernemersMKBijeenkomst', met inspirerende spreker; Floris Venneman, ‘veelbelovende top 25 ondernemers onder de 25 jaar’.

‘De beste kandidaat op de juiste plek’, dat kan net zo goed een 50-plusser zijn! Onze spreker Floris Venneman deelt graag zijn visie met u; Het ondernemersvertrouwen neemt sinds dit jaar weer toe. En dat is een goed teken. Dat betekent dat je als ondernemer ook weer aan nieuwe plannen toekomt met wellicht ook de nodige personeelsuitbreiding. Vraag is of je daarbij ook aan oudere werknemers denkt? Deze groep loopt geregeld tegen vooroordelen aan terwijl ze in vergelijking met andere leeftijdsgroepen misschien wel over meer ervaring, kwaliteiten en competenties beschikken. Velen staan momenteel ongewenst aan de kant terwijl ze graag aan het werk willen. 

Wil je weten wat de trends zijn op personeelsgebied? / Wil je meer weten over de ideale teamsamenstelling? / Wil je meer weten over ondernemerschap in het algemeen? Kom dan 22 september naar deze leerzame en gratis toegankelijke bijeenkomst!

Over Floris Venneman
Tijdens deze bijeenkomst neemt Floris Venneman (Venterprise & van der Deen Wonen) u mee op een rondreis door de wereld van ondernemerschap, nieuwe business modellen en het verbinden van online en offline marketing. Deze Young Entrepreneur begon al op zijn 14de, heeft zich door allerhande ondernemingen weten te boksen en heeft zich zelfs als één van de ‘veelbelovende top 25 ondernemers onder de 25 jaar’ neergezet. In juli 2014 heeft Floris het bedrijf Van der Deen Wonen BV overgenomen, inclusief al het personeel (veelal 50+). Een stevige uitdaging voor deze jonge ondernemer uit 1986!

Op 22 september bent u vanaf 19.00 uur van harte welkom op de prachtige locatie van het gemeentehuis Haarlemmermeer in de Heijezaal.

Datum: 22 september 2015
Aanvang: 19:00 uur 
Locatie: Heijezaal, Gemeentehuis Haarlemmermeer 

Programma
19.00 uur: Inloop
19.30 uur: Opening wethouder Ap Reinders
19.40 uur: Floris Venneman
20.30 uur: Netwerkborrel
21.30 uur: Einde bijeenkomst

Aanmelden
Inschrijven? Is GRATIS en dat kan hier.

Wij hopen u te mogen begroeten op 22 september.

Met vriendelijke groet,


MKB Haarlemmermeer-Schiphol, Gemeente Haarlemmermeer, MKB-Nederland,

Paul Kok Ap Reinders Fabian Nagtzaam
Voorzitter Wethouder Regiodirecteur