Uitnodiging: Internet voor retailers!

Datum: 2014-09-08

Uitnodiging: Internet voor retailers!
De Ondernemingsvereniging nodigt u van harte voor een bijeenkomst die met name gericht is op de winkeliers in Zwanenburg en Halfweg. Op woensdagavond 8 oktober bent u van harte welkom bij Bratpack, op de Zwanenburgerdijk 303 A, voor een interactieve avond die ingaat op e-commerce: hoe kunt u via internet meer klanten naar uw winkel toe trekken? 
 
Tijdens deze avond geeft Theo van Elk u informatie & inspiratie. Theo is al jarenlang betrokken bij InRetail en heeft zijn eigen adviesbureau The Retail Experience. Dagelijks helpt Theo ondernemers zoals u om meer klanten - en meer omzet - te genereren op de winkelvloer. Theo heeft jarenlange praktijk ervaring en zorgt ervoor dat u met praktische informatie naar huis gaat.
 
Daarnaast zal Edwin Meijer namens gastheer Bratpack een presentatie geven over de manier hoe consumenten shoppen en welke kansen dat biedt voor u als retailer. Edwin geeft regelmatig presentaties in binnen- en buitenland over dit onderwerp en doet dat natuurlijk ook graag in Zwanenburg!
 
De bijeenkomst start na sluitingstijd van de winkels (vanaf 18.00 uur inloop) en voor een diner-buffet wordt gezorgd. Er worden geen kosten gerekend voor deze bijzonder nuttige avond maar er is slechts een beperkt aantal plaatsen: meldt u dus aan!