Gratis Duurzaamheid adviesrapport door Hogeschool Amsterdam

Datum: 2014-07-01

In het kader van duurzaam ondernemen werkt de Gemeente Haarlemmermeer samen met de Hogeschool van Amsterdam om bedrijven te ondersteunen in het verduurzamen. Studenten worden ingezet om bedrijven te voorzien van een duurzaamheid adviesrapport. Voor de komende editie worden er 8-9 bedrijven gezocht die hier aan zouden willen meewerken. 
 
Eisen aan het bedrijf: 
  • 5+ medewerkers.
  • Bij voorkeur eigenaar van het gebouw maar is niet vereist.
  • In de gelegenheid om twee keer aanwezig te zijn bij bijeenkomsten op de Hogeschool van Amsterdam.
1e bijeenkomst (1-2 uur): Presentatie van het eigen bedrijf, ambities kenbaar maken, wat gebeurt er al op het gebied van duurzaamheid en tenslotte nog eventuele vragen van de studenten beantwoorden. 
 
2e bijeenkomst (1-2 uur): Presentaties van de studenten bijwonen en de rapporten ontvangen en de mogelijkheid om nog vragen te stellen aan de studenten. 
Daarnaast kan het zijn dat studenten nog extra vragen hebben en deze zouden via bijvoorbeeld de mail gesteld kunnen worden. 
 
Opbrengst voor het bedrijf: 
Meerdere verschillende adviesrapporten en presentaties van studenten om uw bedrijf te verduurzamen. Er wordt dus gezocht naar bedrijven die graag aan de slag willen met duurzaamheid en hiervoor open staan. 
 
Bij belangstelling rechtstreeks contact opnemen met Rudimir Cousino Arias, die namens de gemeente dit project uitvoert. Zijn emailadres is Rudemir Cousino (rudemir@msn.com) en telefonisch 06 57 57 99 57 of bij de gemeente Haarlemmermeer 023-567 6709.