Ondernemend aanbesteden, het kan ook anders!

Datum: 2013-10-02

28 oktober 2013 - 14.00 - 18.00 uur, Van der Valk hotel Haarlem

Beste ondernemer,

Wilt u zaken doen met de overheid maar ziet u op tegen de administratieve rompslomp? Hebt u al eerder op aanbestedingen ingeschreven, maar viel u vanwege te hoge of onduidelijke eisen telkens buiten de boot? Dan hebben Bouwend Nederland, Kamer van Koophandel Amsterdam en MKB Noord-Holland belangrijk nieuws voor u.

Op maandag 28 oktober aanstaande organiseren wij de bijeenkomst “Ondernemend aanbesteden, het kan ook anders!” Ons uitgangspunt is dat de overheid geen haalbare opdrachten kan formuleren zonder de markt te betrekken bij zaken als social return, duurzaamheid en innovatie. U heeft als ondernemer belangrijke kennis die gemeenten nodig hebben om hun opdrachten goed en haalbaar in de markt te zetten. Daarom hebben wij het initiatief genomen om diverse gemeenten uit Noord-Holland-Zuid uit te nodigen om rechtsreeks met u van gedachten te wisselen over belangrijke knelpunten en oplossingen.

Wij nodigen u uit om tijdens deze bijeenkomst uw stem te laten horen en mee te praten over de beste praktijkoplossingen. Ook zijn er twee sessies waarin u leert hoe u effectief met gemeentelijke opdrachtgevers communiceert. Daarnaast kunt u zich aanmelden voor de leveranciersbestanden van gemeenten om ervoor te zorgen dat u bij onderhandse opdrachten ook wordt uitgenodigd (zie bijgaand het volledige programma). Neem dus uw visitekaartjes mee! Tijdens de netwerkborrel is er bovendien gelegenheid om te speeddaten met vertegenwoordigers van de deelnemende gemeenten.

U kunt uw stempel drukken op gemeentelijke opdrachten in de regio Noord-Holland, mist u deze kans dus niet! Aan deelname zijn geen kosten verbonden, wij verzoeken u wel zich aan te melden via info@noordholland.mkb.nl zodat wij de sessies zo gericht mogelijk kunnen inplannen.

Wij hopen u op 28 oktober te mogen begroeten.

Bouwend Nederland
Jan Overtoom
Regiomanager

MKB-Nederland
Fabian Nagtzaam
Regiodirecteur

Kamer van Koophandel
Martin Touber
Adviseur Regiostimulering

Bekijk hier het programma van de bijeenkomst en hier de routebeschrijving naar Hotel Haarlem.