Update "Amsterdam The Style Outlets"

Datum: 2019-12-13

Update "Amsterdam The Style Outlets"

De bouw verloopt voorspoedig en ook de verwachte opening in het najaar van 2020 komt, als het blijft lopen zoals het nu gaat, niet in gevaar. Het vlinderen van de vloeren is zo goed als afgerond en de werkzaamheden die volgen zullen u niet meer hinder bezorgen dan nu het geval is.
 
Vanaf de Zwanenburgerdijk zijn de verschillende vorderingen goed te zien en kijk je vanaf de Bietenbrug richting Haarlem dan springt een hoger bouwwerk in het oog.
Het toekomstig hoogste punt, de kubus met de kleuren van The Style Outlet, wordt hier later nog op geplaatst.

Wintersluiting

Met de laatste weken van dit jaar in het vooruitzicht melden wij u nu alvast dat de werkzaamheden op de bouwplaats van maandag 23 december 2019 tot en met vrijdag 3 januari 2020 stilliggen. Het kantoor is gesloten van woensdag 25 december 2019 tot en met woensdag 1 januari 2020.
 
Tijdens deze korte vakantie zijn de bouwhekken uiteraard op slot en staan er camera’s om eventuele calamiteiten te monitoren. Mocht u in die periode toch iets afwijkends zien op de bouwplaats, dan kunt u bellen naar het alarmnummer van Prisma Security 085-7602522 om de melding door te geven.