Mastercourse START-UP SCALE-UP BUSINESS

Datum: 2017-09-29

Mastercourse START-UP SCALE-UP BUSINESS

Hoe ontwikkel je je onderneming succesvol van Start-Up naar Scale-Up? Na het opstarten van je onderneming komt namelijk de grootste uitdaging: een succesvolle doorgroei en continuïteit realiseren. De ontwikkelingen in de samenleving en economie gaan razendsnel. Verzeker jezelf daarom van deze kennis om handen en voeten te geven aan jouw doorgroeiplan. De basis voor een succesvolle onderneming.

De Mastercourse besteedt aandacht aan opstart en doorgroei van business. Wat kun je leren van succesvolle ondernemingen? Hoe kun je waarde creëren, kansen benutten en risico’s beperken in de snel veranderende economie? Wat is er nodig om de bedrijfsvoering (zowel intern als extern) zo te organiseren dat je flexibel kunt inspelen op de toekomst?

We behandelen de levenscyclus van ondernemingen, de positionering van de onderneming en de rol van de ondernemer. De insteek is pragmatisch. Naast het opdoen van kennis, wordt er aan een eigen doorgroeiplan gewerkt. Dit persoonlijke plan zal dan ook het resultaat zijn van de Mastercourse. 

Deze Mastercourse bestaat uit drie cursusdagen: 13 oktober, 10 november en 8 december 2017.

Kijk voor meer informatie op de Hogeschool van Amsterdam of bekijk de video voor een impressie.