Mystery guest bezoekt Winkelcentrum Zwanenburg

Datum: 2017-03-03

Mystery guest bezoekt  Winkelcentrum Zwanenburg

Van 27 maart tot en met 1 april wordt Winkelcentrum Zwanenburg bezocht door een mystery guest. In opdracht van de Gemeente Haarlemmermeer, politie en de ondernemingsvereniging bezoekt de mystery guest de winkels om te meten of er gelegenheid wordt gegeven om goederen mee te nemen zonder daarvoor te betalen.

Voor u en uw medewerkers is er op 5 april een bijeenkomst waar u kennis kunt maken met de mystery guest. Tijdens de bijeenkomst wordt de “buit” gepresenteerd en vertelt de mystery guest hoe hij zijn slag heeft kunnen slaan. Ook krijgt u praktische tips hoe u dit in de toekomst kunt voorkomen. Middels herkenbare voorbeelden en scherpe opmerkingen zullen u en uw medewerkers de veiligheidstips gemakkelijk onthouden en de volgende dag direct kunnen toepassen op de werkvloer. Alle deelnemende winkels krijgen een individueel rapport van hun winkel.

Wij hopen dat u mee doet zodat we gezamenlijk de veiligheid van het winkelgebied kunnen verhogen! Meld u voor 19 maart aan door het invullen van het bijgevoegde aanmeldformulier. Bij deelname aan de Secret Scan kan het gebeuren dat uw medewerker de mystery guest op heterdaad betrapt. De mystery guest maakt zich dan bekend middels een verificatiebrief. De mystery guest beschikt over uw contactgegevens en de politie is op de hoogte van de Secret Scan.

Na afloop van de bijeenkomst krijgt u uw eigendommen terug van de mystery guest. Aanmelden voor de Secret Scan betekent dat u of een medewerker tijdens de bijeenkomst aanwezig is om de eigendom(men) in ontvangst te nemen. Let op: Er is een maximaal aantal winkels dat gescand kan worden. Wilt u mee doen, wacht dan niet te lang met aanmelden!

Klik hier voor het aanmeldingsformulier