Keurmerk Veilig Ondernemen

Datum: 2016-10-28

Keurmerk Veilig Ondernemen

 

Wilt u weten hoe op andere bedrijven- en kantorenterreinen en winkelcentra de veiligheid wordt aangepakt? Of wilt u uw ervaringen delen met anderen?

Kom dan op maandag 14 november van 18.45 tot 22.00 uur naar het jaarlijkse seminar Keurmerk Veilig Ondernemer in het raadhuis van Haarlemmermeer.

Tijdens de bijeenkomst wordt u geïnformeerd over de ontwikkelingen in het kader van het Keurmerk  Veilig Ondernemen en maakt u kennis met de 'nieuwe'  gebiedsmanagers en hun assistenten in de zes gebieden. Na afloop is er gelegenheid om informeel na te praten. 

Mystery guest
De komende weken bezoekt een ‘winkeldief’ enkele winkels in Hoofddorp Winkelstad. Deze mystery guest geeft tijdens het eerste deel van de bijeenkomst de gestolen spullen terug en adviseert de betreffende winkeliers over de veiligheid in hun winkel. De mystery guest komt begin volgend jaar in Zwanenburg langs. Op bedrijventerrein de President heeft onlangs een secret scan plaats gevonden.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan de seminar op 14 november 2016, meld u dan aan vóór 7 november 2016 via lydia.heerens@haarlemmermeer.nl. Heeft u vragen of suggesties voor het seminar? Dan horen wij dat graag zo snel mogelijk. 

Download hier het programma.

Tot ziens op 14 november!