Lancering MeerMatch 3.0!

Datum: 2016-06-14

Lancering MeerMatch 3.0!

In aanwezigheid van veel MeerMatch kennis- en netwerkpartners wist wethouder Ap Reinders het goed te verwoorden: “Het is heel belangrijk dat ondernemers elkaar sterker maken door kennis te delen. Goed dat MeerMatch dit promoot en organiseert en nu een nieuwe fase ingaat.” Met een druk op de knop lanceerde Reinders, samen met voorzitter Addick Land, de nieuwe website MeerMatch 3.0. Land lichtte vervolgens nog toe waarom MeerMatch heeft gekozen voor 3.0. Hij zag in de achterliggende jaren een ontwikkeling waarin 1.0 nog stond voor veel persoonlijk contacten, 2.0 steeds meer het accent legde op digitale communicatie en 3.0 nu staat voor een terugkeer naar meer persoonlijke ontmoetingen. En dat laatste blijkt, vooral voor kennisdelen, de beste oplossing.

De invulling die MeerMatch daaraan geeft is door ondernemers, vooral die met medewerkers, tegen lage kosten diverse kennisevenementen aan te bieden. Deze staan allemaal op de nieuwe website. Dus, wil je als ondernemer je ondernemerskennis bijspijkeren? Dan kun je direct op de website inschrijven.


Kenniscafé 28 juni: “What about the cloud?”

Een co-creatie van Microsoft en Dionar.

Wat is cloudcomputing? En hoe zit het met de veiligheid en kosten? Hoe kan ik als ondernemer IT in de cloud voor me laten werken? Wat is narrowcasting? Zo maar wat vragen die aan bod zullen komen tijdens ons kenniscafé, speciaal voor jou als ondernemer.

Op 28 juni a.s. heet MeerMatch, kennishuis voor ondernemend HLMR, je van harte welkom op onze “thuisbasis” De Burgemeester in Hoofddorp. MeerMatch kennispartner Dionar vertelt je graag over de voordelen, zoals kostenbesparing, van het werken in de cloud. Ook word je geinformeerd over Narrow Casting, een vorm van het informeren van je doelgroepen en klanten via beeldschermen, bijvoorbeeld in wachtruimtes.

Gastspreker dit kenniscafé is Frank Spuls, Cloud Specialist van Microsoft. Hij geeft antwoord op elke vraag die je maar op “cloud”gebied hebt.  

Meld je snel aan voor dit speciale kenniscafé omdat er, in verband met het interactieve karakter, maar voor een beperkt aantal deelnemers plaats is. Om de kosten hoef je het niet te laten. We vragen niet meer dan een bijdrage in de kosten, te weten € 19,95 exclusief btw. En ben je lid van een ondernemersverenigingen Ondernemend Hoofddorp, HLMR Zuid of Zwanenburg/Halfweg/Boesingheliede dat krijg je 50% korting! Gebruik dan de couponcode 0628OV50.

Noteer vast in je agenda: 28 juni 2016, vanaf 19.30 uur zijn de deuren open. De presentatie start om 20.00 uur en we ronden de avond af met een netwerkborrel tussen 21.00 – 22.00 uur.

Ja, ik kom naar het kenniscafé


MeerMatch start Ondernemersacademy

Ben je ondernemer? Heb je medewerkers in dienst? En wil je verder groeien? Dan is de MeerMatch Kennisacademy echt iets voor jou! De Kennisacademy bestaat uit 6 masterclasses met elk een  verschillend ondernemersthema.

  1. Thema’s, die het succes van je onderneming bepalen, zoals:
  2. Klanten vinden, zo doe je dat!
  3. Voorsprong door innovatie
  4. Medewerkers, het echte kapitaal van je onderneming
  5. Een financieel gezond bedrijf
  6. Tom Tom® voor succesvol ondernemen
  7. Klanten binden, hoe doe je dat?

Iedere masterclass biedt plaats aan maximaal 15 deelnemers. Je investering per masterclass is slechts € 95,- exclusief btw. Dit aanbod is mogelijk omdat onze partners als deskundige belangeloos meewerken. En…ben je lid  van een van de ondernemersverenigingen Ondernemend Hoofddorp, HLMR Zuid of Zwanenburg/Halfweg/Boesingheliede, dan ontvang je een korting van 50%.   

Meer informatie over inhoud en data van de masterclasses? Kijk op www.meermatch.nl.


MeerMatch op de Meerbusiness Haringparty 2016

Speciaal aanbod MeerMatch op Meerbusiness haringparty 22 juni 2016
 
Voor alle aanwezige ondernemers op de Meerbusiness haringparty op 22 juni a.s. heeft MeerMatch een speciaal aanbod: 50% korting bij deelname aan een of meer masterclasses. Voor de onderwerpen: zie eerder artikel. Let op: maximaal 15 deelnemers per masterclass!

Meer informatie over inhoud en data van de masterclasses? Kijk op www.meermatch.nl.