Road2TheWorld: het startpunt voor internationaal ondernemen

Datum: 2016-06-03

Road2TheWorld: het startpunt voor internationaal ondernemen

Voor ondernemers die starten op buitenlandse markten organiseren we op 14 juni van 13.30 tot 17.30 uur het landelijke evenement Road2TheWorld. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Op drie locaties in het land, Den Bosch, Den Haag en Zwolle, informeren we u over de verschillende exportmarkten, wet- en regelgeving en importeren van goederen. Marktonderzoeken, importplannen, kostprijsberekeningen en invoervergunningen staan centraal.

Meld u gratis aan

Road2TheWorld

Wanneer: dinsdag 14 juni van 13.30 - 17.30 uur

Waar: Den Bosch, Den Haag en Zwolle

Voor wie: voor ondernemers die overwegen om de stap te wagen – én voor hun collega’s die al wat langer over de grenzen kijken. 

Wat kunt u verwachten?

Tijdens Road2TheWorld op 14 juni:

  • vertellen ondernemers over hun successen, over valkuilen, over dichte deuren en bijzondere cultuurverschillen. Leer van deze ervaringen!
  • krijgt u uitgebreide informatie over exporteren en importeren en handvatten, zoals de KvK importeer- en exporteerwijzer, om meteen mee aan de slag te gaan.
  • weet u na afloop meer over de spelregels van het internationale handelsverkeer. En van wat er allemaal komt kijken bij het transport, de levering en de betaling. 
  • komt u in contact met belangrijke buitenlandse netwerken en partners.

Kies een locatie en meld u aan