Gratis veiligheidscheck voor uw bedrijf!

Datum: 2016-05-26

Ruim 16.000 ondernemers gingen u al voor!

Gemeente Haarlemmermeer en RPC Noord-Holland helpen u graag om de veiligheid in uw bedrijf te verbeteren. Daarom bieden wij u een gratis veiligheidsscan aan. Aan de hand van een aantal (eenvoudige) vragen en een rondgang brengt de adviseur de veiligheidsrisico’s (inbraak, overval, diefstal, interne fraude, cybercrime) in kaart en adviseert hij u over maatregelen die u kunt nemen om de veiligheid in en om uw bedrijf te verbeteren.

U hoeft voor de veiligheidsscan niets te betalen, deze wordt betaald door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV).

De scan wordt uitgevoerd door onafhankelijk veiligheidsadviseur Rob Vermeulen, hij komt bij u langs en neemt samen met u de veiligheid in uw bedrijf door.

Meld u aan voor de VKB-scan en verbeter de veiligheid van uw bedrijf, uw personeel én verlaag uw inkomstenderving door criminaliteit!

Hier vindt u het aanvraagformulier

Verstuur uw gegevens of het ingevulde aanvraagformulier naar kees@rpcnh.nl

MEER INFORMATIE

Alle bedrijven (winkel, horeca, veehouderij, industrie, zakelijke dienstverlening) kunnen gebruik maken van het aanbod. Bedrijven met meer dan 50 FTE kunnen helaas niet deelnemen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over de VKB-scan? Neem contact op met Kees Goedknegt via bovenstaand e-mailadres of via tel. 06 411 20 140.