Meld u NÚ aan voor Ondernemersprijs Haarlemmermeer!

Datum: 2015-10-12

Meld u NÚ aan voor Ondernemersprijs Haarlemmermeer!

De initiatiefnemers van de Ondernemersprijs voor Haarlemmermeer: Rabobank Regio Schiphol, JAN© Accountants & Belastingadviseurs, Steigenberger Amsterdam Airport Hotel, MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol en gemeente Haarlemmermeer nodigen u uit mee te doen aan de:

Ondernemersprijs Haarlemmermeer
Op vrijdag 11 december 2015 wordt de Ondernemersprijs van Haarlemmermeer uitgereikt.
De Ondernemersprijs wordt uitgereikt aan winnaars in twee categorieën: 0 - 5 medewerkers (inclusief ZP’ers). De tweede categorie is voor bedrijven met 5+ medewerkers. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens het Meerbusiness Gala in het Steigenberger hotel op Schiphol-Oost.

Hoe u mee kunt doen?
U vult een vragenlijst in die u via: info@meerbusiness.nl aanvraagt. U motiveert waarom uw bedrijf voor de prijs in aanmerking komt en stuurt de ingevulde vragenlijst vòòr 19 oktober 2015 op naar: info@meerbusiness.nl.

Wat is uw strategie, visie en ambitie, personeelsbeleid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, financiële situatie, durf, daadkracht en doorzettingsvermogen? Wat onderscheidt uw ondernemerschap van de andere ondernemers? Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen vanuit o.a. deze diverse invalshoeken.

Selectieprocedure
Er worden door de jury per categorie drie genomineerden geselecteerd. Deze genomineerden mogen zich aan de jury presenteren op de locatie van hun eigen bedrijf. De presentatie mag anderhalf uur duren. De vorm van presentatie is geheel vrij. Als de genoemde invalshoeken maar onderdeel van de presentatie zijn. Alleen ondernemers en bedrijven die gevestigd zijn in Haarlemmermeer kunnen meedoen. Het toevoegen van een conveniërende Verklaring Onbesproken Gedrag (“VOG”) Algemeen RechtsPersoon (“RP”) en/of een NatuurlijkPersoon (“NP”) maakt onderdeel uit van het in te vullen vragenformulier.

De uiteindelijke winnaars worden tijdens het Meerbusiness Gala op vrijdag 11 december 2015 bekend gemaakt. Uiteraard wordt de media hier ook bij uitgenodigd.

Zet uw bedrijf op de kaart van Haarlemmermeer! U doet toch ook mee?

Meer informatie op de site