Startersbeurs Haarlemmermeer

Datum: 2014-10-13

De Startersbeurs: een echte win – win situatie

Haal jong talent binnen met de Startersbeurs!

Win-win

Als u een werkervaringsplaats aanbiedt via de Startersbeurs komt er een starter bij u werken die met een frisse blik naar het vak kijkt. U helpt een jongere om werkervaring op te doen, waardoor het makkelijker is voor een starter om een baan te vinden. Misschien ontmoet u zo wel een toekomstige medewerker of maakt u kennis met uw klant van morgen.

Startersbeurs 

Met de Startersbeurs kunt u een starter een halfjaar lang (32 uur p.w.) een werkervaringsplaats aanbieden. De starter ontvangt een vergoeding van 500 euro netto per maand. U ontvangt van de gemeente Haarlemmermeer een maandelijkse bijdrage van 250 euro. Ook krijgt u een tegemoetkoming  voor de werkgeverslasten.
 
U krijgt een gekwalificeerde starter over de vloer die met een frisse blik naar het vak kijkt. De starter krijgt de gelegenheid om werkervaring en vakkennis op te doen. Een echte win-winsituatie dus!

Meedoen?

Is er binnen uw bedrijf ruimte voor een ambitieuze starter? Maak dan gebruik van deze win-win situatie en ga naar www.startersbeurs.nu/haarlemmermeer. Hier vindt u alle informatie over de regeling en kunt u uw vacature voor een werkervaringsplaats aanmelden.