Uitnodiging Startersplatform Haarlemmermeer

Datum: 2018-03-13

Uitnodiging Startersplatform Haarlemmermeer

Voor iedereen die de afgelopen drie jaar gestart is met een eigen onderneming of die een bedrijf gaat starten, is op woensdag 18 april weer het Startersplatform Haarlemmermeer. 

Vier ondernemers kunnen op een zeepkist in drie minuten hun bedrijf in het zonnetje zetten. Aanmelden voor de zeepkist kan via ondernemersplein@haarlemmermeer.nl. De avond is van 19.00 tot 22.00 uur in het raadhuis in Hoofddorp. 

Inspirerende spreker
Onze gastspreker is Rik Balder van Boekuwzending.com. Rik Balder is een ondernemer uit de Haarlemmermeer. Hij is samen met zijn vrouw Margreet in december uitgeroepen tot winnaar van de Ondernemersprijs van de Haarlemmermeer 2017. Inmiddels is hij ook genomineerd voor de Noord Hollandse ondernemersprijs 2018. In april 2007 ging hij van start, vanaf de zolderkamer in Getsewoud. Nu heeft hij een bedrijf met 19 hardwerkende collega’s en een omzet van € 3.000.000
(2017) gerealiseerd. Voorheen was Rik Tennistrainer, sales en Depot Manager bij DPD, maar ook actief als Assistent Scheidsrechter in het Nederlandse Betaalde Voetbal. Rik weet van doorzetten, want in 1993 werd hij Wereld Record Houder Duurtennis en staat daarmee in het Guinness Book of Records.

Rik vertelt op het Startersplatform hoe hij is begonnen, waar hij allemaal tegen aan liep. Hij motiveert met zijn verhaal iedere twijfelende starter om te beginnen met ondernemen en helpt met zijn ervaringen de jonge starters met nieuwe inspiratie. We krijgen vooral te horen hoe je op een simpele manier klanten aan je weet te binden en te behouden. Maar ook hoe je door grote klantgerichtheid enthousiaste klanten krijgt met een verhaal. Tevreden klanten is niet genoeg voor Rik.

In 45 minuten blijft ook tijd over om vragen te beantwoorden, dus bereid je voor om iedere dag beter te worden dan gisteren!

Meld je nu aan via https://www.hlmrmeer.nl/nl/ondernemen/faciliteiten/evenementen-congressen/startersplatform.