Nieuws van de Ondernemingsvereniging!

Datum: 2018-02-08

Nieuws van de Ondernemingsvereniging!

De tweede maand van het jaar is alweer begonnen dus het wordt tijd om u te informeren over een aantal zaken die spelen in Halfweg, Zwanenburg en Boesingheliede. 

Agenda
Allereerst de agenda. Op 16 mei hebben we onze algemene ledenvergadering. De locatie wordt later bekend gemaakt maar u kunt deze alvast in de agenda zetten. Op vrijdag 1 juni hebben we ons jaarlijkse diner bij de feestweek in Zwanenburg. Aan het eind van het jaar komt de Award Night weer terug en gaan we een borrel organiseren. Kortom: genoeg leuke activiteiten!

De Weeren
Op de achtergrond zijn we druk bezig met het organiseren van ondernemers op De Weeren. Inmiddels hebben we al een aantal gesprekken gehad met ondernemers en gemeente en er is veel behoefte om het bedrijventerrein schoon, heel en veilig te maken. De komende weken gaan we daar mee verder. Wilt u meer weten of een bijdrage leveren? Mail dan even naar Edwin Meijer, binnen de OV verantwoordelijk voor dit project: edwin@gardenconnect.com

Wegen & verkeer
Met meer dan 20 geplande onderhoudswerkzaamheden aan wegen in Zwanenburg en Halfweg belooft 2018 qua bereikbaarheid een uitdaging te worden. De gemeente gaat, mede op verzoek van de dorpsraad en OV, een bijeenkomst in de Olm organiseren waarop alle werkzaamheden toegelicht gaan worden. Wordt vervolgd en hou de website van de OV in de gaten voor de datum hiervan. 

Met vriendelijke groet,

 

Uw Ondernemingsvereniging