Kom ook naar de boekpresentatie van ''10 KENMERKEN VAN DE FUTUREPROOF ORGANISATIE''

Datum: 2017-11-14

Kom ook naar de boekpresentatie van ''10 KENMERKEN VAN DE FUTUREPROOF ORGANISATIE''
Jolein Baidenmann is grondstoffenregisseur van de Metropoolregio Amsterdam en in dienst van de Gemeente Haarlemmermeer. In haar boek ''10 kenmerken van de Futureproof Organisatie'' beschrijft zij de organisatie van de toekomst. Op 8 december 2017 biedt zij het eerste exemplaar van haar boek aan Wethouder John Nederstigt aan.
 
Als gewaardeerde relatie of collega van de Gemeente Haarlemmermeer ben je van harte uitgenodigd voor deze feestelijke middag in Hoofddorp.
Als je gedreven bent door de toekomst, mag je deze bijeenkomst niet missen!
 
Is jouw organisatie goed voorbereid op de toekomst? Wanneer ben je aantrekkelijk als werkgever voor Millennials? Hoe maak je gebruik van de nieuwste technologie en ideeen in je bedrijf?
 
Op 8 december deelt Jolein haar visie op de Futureproof Organisatie. Floris Groeneveld van Critical Minds vertelt hoe zij als zelfsturende organisatie op vernieuwende wijze omgaan met leiding geven en leren. En in hoeverre is de gemeente Haarlemmermeer Futureproof? Carla Weber, manager Cluster Ruimte, Economie & Duurzaamheid van de Gemeente Haarlemmermeer, geeft een kijkje in de keuken. Ruud Koornstra, duurzaam ondernemer en Energiecommissaris, geeft vervolgens zijn visie op leiderschap voor de toekomst. 
 
Jolein deelt daarna haar gedachten over de volgende stap, als mens en als organisatie. En biedt het boek aan Wethouder John Nederstigt aan. We sluiten de middag af met een gezellige borrel met minimaal 100 andere Futureproof Organisaties.
 

Wanneer
8 december; vanaf 14.30 binnenlopen, start programma 15.00 tot 17.00 uur.
Daarna borrel!

Locatie
Gemeente Haarlemmermeer, Raadhuisplein 1, 2132 TZ, Hoofddorp

Aanmelden
Meld je vooraf even aan door een mail te sturen naar Jolein Baidenmann
 
 
Je bent van harte welkom!