Uitnodiging bijeenkomst cybercriminaliteit Rabobank

Datum: 2016-07-14

Uitnodiging bijeenkomst cybercriminaliteit Rabobank

Inzicht in uw bedrijfsrisico’s is van belang voor de continuïteit van uw bedrijf. De meesten zijn u bekend, maar er zijn ook risico’s waar u misschien niet direct bij stilstaat. Zo krijgen ondernemers steeds meer te maken met cyberrisico’s. Vrijwel dagelijks zijn er in de media berichten over bedrijven die slachtoffer zijn van internetcriminaliteit. Het is belangrijk dat bedrijven bewust zijn van de risico’s die zij lopen en hoe zij hun digitale weerbaarheid kunnen vergroten. Daarom nodig ik u graag uit voor de bijeenkomst ‘Cybercrime’.

Wat kunt u verwachten? 
Peter R. de Vries, misdaadverslaggever, neemt u op donderdagmiddag 1 september in de Studio’s van Aalsmeer mee in de wereld van cybercrime. Dit doet hij aan de hand van een interactief tafelgesprek met directeur en expert Cyber Security bij Northwave Pim Takkenberg, met een officier van justitie en een professionele hacker. Zij gaan in op de gevaren van internetcriminaliteit voor grote en kleine bedrijven. Wat zijn de ontwikkelingen van cybercrime? Welke technieken gebruiken digitale criminelen? Welke gevolgen hebben ze voor uw bedrijf? Maar ook welke voorzorgsmaatregelen kunt u zelf nemen om risico’s te verkleinen. 

Programma en aanmelden
15.00 uur Ontvangst Studio’s Aalsmeer
16.00 uur Bijeenkomst Cybercriminaliteit
17.30 uur Afsluiting met aansluitend een netwerkborrel 

Wilt u deze bijeenkomst over cybercrime niet missen? Meldt u zich dan direct aan via de website van de Rabobank. U ontvangt automatisch een bevestiging van uw aanmelding.