Ondernemingsvereniging steunt Veilig Zwanenburg

Datum: 2016-04-06

Ondernemingsvereniging steunt Veilig Zwanenburg

De Ondernemingsvereniging zet zich al jaren in voor een veilig Zwanenburg & Halfweg. Een van de trajecten die de vereniging heeft ingezet is het Keurmerk Veilig Ondernemen waarvoor binnenkort de 4e ster wordt uitgereikt. Daarvoor ontvangt u binnenkort een uitnodiging. 

Binnenkort wordt er huis-aan-huis een flyer verspreid door de vrijwilligers van Veilig Zwanenburg om inwoners op te roepen zich aan te sluiten bij een van de vele Whatsapp groepen of bij de Facebook-groep Veilig Zwanenburg. De Ondernemingsvereniging ondersteunt dit van harte en heeft dus een kleine bijdrage verleend om deze flyer te verspreiden. 

Wat kunt u als ondernemer doen? 

Ga naar de Facebook groep en meldt u aan! In de groep wordt veel informatie uitgewisseld over verdachte situaties. Meldt u ook voor de Whatsapp groep van uw buurt zodat u direct informatie ontvangt bij calamiteiten. Juist het directe contact is essentieel bij overvallen en inbraken. Het thema "veiligheid" is na de overvallen weer wat op de achtergrond verdwenen maar meldt u aan: voorkomen is beter dan genezen.

De flyer met meer informatie vindt u hier

In een Veilig Zwanenburg is het bovendien veel lekkerder bbq-en. Slagerij Rob heeft ook een bijdrage geleverd aan de flyer en roept om smakelijk en veilig te bbq-en deze zomer. En gelijk heeft hij!