Uitnodiging OVNH 2015 - 2016

Datum: 2016-02-16

Uitnodiging OVNH 2015 - 2016

Beste Ondernemingsvereniging/branchevereniging/Koepelorganisatie,

Op 25 mei organiseren wij voor u en uw leden de 10e editie van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland. Deze feestelijke avond waarop het ondernemerschap in the spotlights staat vindt plaats in de Philharmonie te Haarlem. 

De Ondernemingsverkiezing Noord-Holland is dé erkenning voor ondernemerschap in de provincie, altijd druk bezocht en vaak uitverkocht. Daarom bieden wij u en uw leden in dit vroege stadium al de mogelijkheid om tegen een zeer gereduceerd tarief kaarten voor deze volledig verzorgde avond te kopen.

Tijdens de verkiezingsavond presenteren per categorie (MKB-klein, MKB-midden en Grootbedrijf) de tien genomineerden zich, waarna de finalisten strijden om de eerste plaats. Daarnaast doen alle finalisten mee om de publieksprijs. De Ondernemingsverkiezing is de verkiezing waar ondernemend Noord-Holland elkaar ontmoet. Gastheer van deze spectaculaire avond is Rens de Jong en we hebben ook dit jaar weer een fantastisch entertainment programma voor u geprogrammeerd en omdat het onze 10e editie is pakken wij tijdens ons jubileum extra groots uit.

De verkoop van de entreekaarten voor dit ondernemersspektakel is inmiddels gestart.

De toegangskaarten voor de feestelijke avond kosten slechts € 20,00 per stuk (excl. BTW), inclusief consumpties. Alle ondernemers die aangesloten zijn bij uw ondernemersvereniging, betalen nu slechts € 10,00 (ex. BTW) voor een toegangskaart! LET OP er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij. Bestellen kan gemakkelijk via www.ovnh.nl.

Kortom een geweldige feestavond voor uw vereniging, dus zorg dat u en uw leden erbij zijn. Stelt u zich eens voor; u huurt een bus –of laat een partner dit doen- en biedt uw leden deze fantastische avond aan dan heeft u voor 50 x €10 + eventuele bus kosten een geweldige feestavond voor u en uw leden. Een goedkoper event van dit formaat krijgt u nergens!

Meer informatie over de verkiezing of het programma is te vinden op www.ovnh.nl.

Partners van de ondernemingsverkiezing zijn: Provincie Noord-Holland, Randstad, ABN AMRO, MKB Noord-Holland, Holland Media Combinatie, Delta Lloyd, RSM, RTVNH, Landgoed Duin & Kruidberg en Media Support.

 

Met vriendelijke groet,
Namens de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland,

Jaap Bond                                                                     Jan Willem Dijkstra
Gedeputeerde provincie Noord-Holland                             Voorzitter stuurgroep
Voorzitter jury